Üzleti utaztatás

Cégünk, Magyarország egyik piacvezető üzleti utaztatója, olyan lehetőséget kínál, mely a technológia fejlesztéseinek  köszönhetően, egyedülálló szakmánkban.

Az Air Partner Repülőjegy Iroda Kft 1997. óta képviseli akkor még az országban kizárólag egyedülálló repülőjegy értékesítőként az utazás iránti elkötelezettséget üzleti utaztatás területén is. Első perctől tagja a Nemzetközi Légi Fuvarozók Szövetségének (IATA), hiszen az iroda érdeke is hogy az utasok a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat tudják igénybe venni. Az Air Partner Repülőjegy Iroda Kft. a 15 legnagyobb forgalmú üzleti utaztató irodájának egyike Magyarországon, köszönhetően annak, hogy az utazás minden terén szolgáltatást nyújt, illetve közel 25 éves tapasztalattal rendelkezik. Éves árbevétele meghaladja a 10 millió dollárt és mintegy 20 alkalmazottat foglalkoztat.

 

Mára ténykérdés, hogy a vállalatok nagyobb hangsúlyt fektetnek a megbízhatóságra és felelősségteljességre, amikor utazásszervező partnert választanak. Szolgáltatásainkat és technológiai hátterünket igyekszünk folyamatosan fejleszteni annak érdekében, hogy a közös munka az ügyfelek számára pozitív élménnyé váljék.  Munkatársaink naprakész információkkal rendelkeznek az utazás illetve az utazási szokások alakulásáról.  Kollégáink segítőkészen válaszolnak meg minden felmerülő kérdést, sőt, ezen felül a megfelelő útmutatással látják el az ügyfeleket. Az üzleti utaztatás maximális precizitást igényel, amelyet szakembereink a 23 év alatt már a professzionálissá fejlesztettek.

Cégünk fő profiljai a vállalati- és incentive utaztatás, a konferenciaszervezés, a szabadidős utak szervezése. Több mint 100 elégedett vállalat, intézmény, multinacionális óriás, közép- és kisvállalat, valamint visszatérő magán ügyfeleink, az ISO tanúsítvány, a képzett személyzet és a tapasztalt vezetés bizonyítják a minőség és szakértelem iránti elkötelezettségünket. Az ügyfelek elégedettsége és bizalmuk a kezdetektől fontos tényező számunkra. A magyar piacon szerzett 23 éves tapasztalatnak és a testre szabott szolgáltatásnak köszönhetően büszkék vagyunk a számos régóta fennálló ügyfélkapcsolatainkra.

Az utazási szokásainak és egyéni kérésinek megfelelően a legjobb és legkedvezőbb személyre szabott ajánlatot készítjük el. Napi kapcsolatban vagyunk nemzetközi légitársaságokkal ezáltal rövid időn belül minden információval, hírrel, illetve tanáccsal állunk utasaink rendelkezésére.